Logo
Одштампајте ову страницу

Шести фестивал медитеранског и европског филма у Требињу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zajevsk9iБЕОГРАД - Шести Фестивал медитеранског и европског филма у Требињу почиње 6.августа. Током седам фестивалских дана на Љетној сцени Дома младих Требиње биће приказано 26 филмова из више од 12 земаља.


Првог фестивалског дана традиционално ће бити додјељени Златни платани, награде за изузетан допринос европској и медитеранској кинематографији.

 

Овогогодишњи добитници су глумци Светлана Бојковић и Мето Јовановски. Савјет фестивала једногласно је одлучио и да ове године постхумно додјели Златни Платан великом српском и европском глумцу, рођеном Требињцу - Небојши Глоговцу.

 

                                                        ceca

 

Фестивал организују Танграм центар из Београда и Дом младих Требиња, у сарадњи са Медитеран културним центром из Требиња и Alpe adria Culture Network из Беча. Покровитељ фестивала је Град Требиње, а фестивал је подржан и од стране Управе за дијаспору Министарства спољних послова Републике Србије.


Дружење глумаца, публике, винара и херцеговачких медара се наставља...

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 29 јул 2018 23:13
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015