Кућа Добрих Вести

Login

„Летњи биоскоп” на Врачару од 27. јула до 27. августа

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ahramfdfdfdfОпштина Врачар, уз подршку Града Београда, први пут организује манифестацију „Летњи биоскоп” која ће бити одржана од 27. јула до 27. августа на платоу испред Храма Светог Саве и Калемегдану.

Заменица председника Скупштине Града Београда Андреа Радуловић поздравила је овај пројекат и истакла значај одржавања културних манифестација у престоници.

 

"Град Београд годинама има праксу да подржава овакве манифестације које културно обогаћују нашу престоницу. Драго ми је да ће и овог лета Београђани, захваљујући Општини Врачар, уживати у различитим манифестацијама међу којима је и „Летњи биоскоп”. Организовањем оваквог догађаја, где су заступљени културни садржаји за све узрасте, настављамо традицију бриге о нашим суграђанима и свима онима који воле да посете Београд", рекла је Радуловићева. 

 

Председник општине Врачар Милан Недељковић рекао је да ће у „Летњем биоскопу” бити приказивана велика филмска остварења намењена свим генерацијама.

 

„Летњи биоскоп” на Врачару почеће са радом сутра и у наредних месец дана сваког петка, суботе и недеље у 20 часова биће приказивани филмови за различите узрасте, а углавном је реч о класицима. Биће за сваког по нешто", рекао је Недељковић.

 

Он је додао да је Врачар територијално мала, али најгушће насељена градска општина, која води рачуна о свим својим становницима, посетиоцима и која обилује богатим културним и едукативним садржајима током целе године.

 

Поред филмских пројекција, осталим данима у седмици биће организоване дечје представе, вече талената, музички концерти различитих жанрова, игре без граница, радионице, као и пројекције анимираних и синхронизованих цртаних филмова. Улаз за све посетиоце биће бесплатан, навели су организатори.

 

Извор: Beograd.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 31 јул 2018 12:31

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија