Logo
Одштампајте ову страницу

MTS Balkan Tube Fest

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tjinfrdfdfdfЈош један јутјуберски викенд нам се ближи, MTS Balkan Tube Fest, поново долази у Београд, те ће 29. и 30. септембра у Комбанк Дворани окупити све љубитеље јутјуб културе из Србије и региона!

 

Стотине јутјубера учесника вас и овог пута очекују на првом фестивалу јутјуб културе у региону, а само због вас јутјубери из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Македоније, али и Америке и Аустрије, доћиће у Београд да се заједно друже.

 

Фотографисање традиционалног селфија на церемонији отварања је незаобилазно, а целокупан програм фестивала ће се ускоро пронаћи на нашем сајту.

 

Улазнице за MTS Balkan Tube Fest можете купити на благајни Комбанк Дворане у Београду, али и онлине путем www.gigstix.com сајта или у целој Србији преко њихове продајне мреже.

 

С обзриом да је Комбанк Дворана много мање место за одржавање БТФ-а у односу на Сава Центар где је претходно одржан, карте можете пронаћи у много мањем и ограниченом броју, тако да уколико не желите да пропустите фестивал и останете без ваших улазница, наша препорука је да карте набавите на време.

 

На овогодишњем фестивалу ће организатори обрадовати и младе наде балканске сцене, те ће организовати програм "Твојих 5 минута", где ће сви јутјубери који су нови, оригинални и квалитетни, добити својих 5 минута на великој сцени MTS Balkan Tube Fest и могућност да представе себе и свој рад публици.

 

Конкурс за овај део програма биће објављен ускоро.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 август 2018 14:46
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015