Logo
Одштампајте ову страницу

Марио Бионди на отварању Musicology Barcaffe Sessions

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mariobondiiiiiiТрећи концертни серијал Musicology Barcaffe Sessions обухватиће чак три земље.

 

Омиљени италијански певач дубоког баршунастог гласа, Марио Бионди отвориће нову музичку сезону концертима у Београду, Љубљани и премијерно Загребу.

 

Он ће 2. и 3. октобра прво гостовати у српској престоници, у клубу Нови Битефартцафе, а затим ће наставити са концертима у региону.

 

Марио каже да је за њега музика „место за душу“, па ће београдску публику кроз карактеристичан босанова призвук са новог албума „Брасил“ и препознатљив укус Барцаффе еспрессо кафе повести на егзотично путовање преко океана.

 

Марио је соул - џез певач из уметничке породице. Његов прадеда је био угледан сликар, његова бака певачица, а отац популаран композитор, па је било логично да ће и Марио наследити тај уметнички ген.

 

Имајући у виду његов снажан и јединствен глас, није прошло много времена пре него што су Биондиа почели да охрабрују да почне да гради соло каријеру. Мариов деби албум изашао је 2006. године, а од тада, овог италијанског певача дели небројено продатих албума и распродатих концерата широм света.

 

Биондијеви музички подухвати су му донели прилику да наступа заједно са италијанским великанима попут Калифана, Бонгуста, и Фиорела, као и са америчком легендом Реј Чарлсом и Чаком Кан.

 

Овај шармантни и веома специфични италијански вокалиста је већ два пута наступао пред београдском публиком и сваки пут се тражила карта више. Зато предлажемо да на време обезбедите своје место на отварању нове сезоне Musicology Barcaffe Sessions серијала.

 

Карте за све концерте у Београду су у продаји и могу се пронаћи на свим продајним местима евентима и ddtickets, као и онлајн путем ових сервиса.

 

Поред концерта Марио Биондиа, најављена су још две извођача предстојеће сезоне - бенд Knower и Кезаје Џонс.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 04 септембар 2018 11:30
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015