Кућа Добрих Вести

Login

Tрка са бојама 23. септембра у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

aleksЈедна од најпопуларнијих и најузбудљивијих тематских трка у свету, чија је основна карактеристика посипање учесника бојама органског порекла одржаће се четврту годину заредом у Београду под називом Color RUNNING powered by Tikkurila.

 

У недељу 23. септембра у подне на Новом Београду најбрже пријављених хиљаду тркача започеће најшаренију урбану трку у чистој color RUNNING белој мајици, а волонтери ће их по сваком пређеном километру кроз блокове засипати највеселијим бојама тако да ће 5км завршити обојени од главе до пете. Старт и циљ трке са пратећим програмским активностима које је припремио организатор трке, партнери и пријатељи трке налазиће се испред Immo Outlet центра.

 

Истог дана са почетком у пола десет одржаће се и дечије издање трке с бојама. Након загревања Urban Fitness Hangar тима прво ће трчати трку на 200м најмађи пријављени тркачи, деца до шест година, а одмах после њих трку дугу 500м трчаће малишани од предшколског узраста до 10 година. При сваких 100 пређених метара волонтери ће их посипати бојама.

 

Трка с бојама color RUNNING инспирисана је фестивалом боја ХОЛИ којим сваке године хиљаде људи широм света обележавају срећу нових почетака. Трка је аматерског карактера с циљем да промовише вредности другарства, мотивације и забаве. То значи да је намењена рекреативцима и свима који би да пробају нешто другачије. Боје које се користе су органског порекла, намењене су исхрани и лако се скидају једноставним прањем водом. Ко може да лагамо трчи или пешачи 30 минута, успешно ће завршити и ову трку.

 

Трка је још једном отворена и за све оне који желе да трче са својим љубимцем! Сваки пријављени куца добиће свој стартни пакет у коме ће се налазити стартни број, магазин Пас и Педигрее окрепа за освежење после трке. Бренд Педигре обебедио је и награде за најбрже власнике и њихове љубимце!

 

Новину представља и прва фото станица на стази! По угледу на међународне трке и пратећи најбоље праксе тркачи ће на трећем километру имати прилику да протрче кроз Вип фото капију а тим фотографа ће забележити највеселији тркачки моменат сваког тркача.

 

Као и сваке године ова весела спортска манифестација не би била могућа без помоћи многобројних вредних волонтера који ће, пре свега, учеснике посипати бојама на сваком пређеном километру али и делити медаље свима онима који буду протрчали кроз циљну капију и тако успешно претрчали најсрећнијих пет километара на свету.

 

Сваки мали и велики тркач који успешно обојен заврши трку добиће медаљу, а троје најбржих добиће вредне награде које су припремили партнери трке међу којима су и ове године Фрутабела и бренд Реебок. Златни спонсор трке бренд Тиккурила наградиће осим победника у свима категоријама и најмлађег, најстаријег и највеселијег такмичара.

 

 prahg

 

За најлуђи цолор партy у граду побринуће се ди-џеј који ће бити задужен за добру атмосферу и забаву после трке уз познату тркачку окрепу – врхунско безалкохолно пиво Хајникен, са дупло мање калорија у односу на класично пиво, са мање шећера и нула.нула одсто алкохола.

 

Петнестог јуна почело је пријављивање за учешће у трци по повлашћеним ценама. Висина котизације износила је 1350 динара за уплате до 31. јула и износи 1500 динара за уплате до 14. септембра.

 

Висина котизације за дечију трку износи 750 динара за уплате до 31. јула и 850 динара за уплате до 14. септембра. Уколико се пријавите и/или уплатите котизацију након 14. септембра нећете добити мајицу у стартном пакету али ваше учешће ће бити загарантовано.

 

Котизацију за трку могуће је уплатити искључиво преко рачуна организатора трке AK RUNNING број бр: 170-0030016763001-26. Сврха уплате: Котизација за учешће у трци Color RUNNING2018 за ИМЕ_ПРЕЗИМЕ.

 

Преузимање стартних пакета биће могуће у петак 21. септембра и суботу 22. септембра од 10 до 19 сати у ДКЦ Мајдан (Козјачка 3-5).

 

У трци ће учествовати и бројни волонтери, за које је пријава такође отворена до 1. септембра.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 септембар 2018 22:30

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија