Logo
Одштампајте ову страницу

Двадесет врста ручних радова које можете продати онлајн

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pixabeyzzzzzzzzzРучни рад постаје све популарнији и као хоби и као посао. Ипак, пре започињања сопственог бизниса који се тиче ручних радова, морате смислити производе које можете продати. Постоји толико различитих категорија које вам могу помоћи да привучете купце на платформама као што су Етсy и Амазон или то може бити и ваша сопствена интернет продавница.

 

Представљамо вам неке од популарних врста ручних радова које можете продати преко интернета.

 

Одећа

 

Једна од најпопуларнијих категорија ручне израде која може да обухвати толико различитих ствари је одећа.


Можете сашити разне одевне предмете од остатака тканина, можете их направити од рециклираних материјала и тако направити нову и побољшану одећу.

Такође, можете осликати, извести или одштампати свој дизајн на мајице или неку другу врсту одевних предмета.

 

Накит

 

Накит је још једна у низу популарних категорија која укључује неколико различитих врста предмета. Можете купити перле и нанизати их да добијете огрлице или наруквице.


Можете направити уникатне предмете од жице. Можете направити занимљиве предмете од тканине или пак можете техником дувања стакла направити заиста јединствене украсне комаде.

Волите сликање? Додајте свој дизајн на обично платно и уврстите их за продају на интеренету.

Можете продати све од абстрактних до сложених портрета или слика мртве природе.

 

Скулптуре

 

Скулптура је још један облик уметности коју можете продати на интернету. Можете их извајати од глине или додати разне предмете.

 

Лутке

 

Лутке су одлична успомена, дечији поклон па и колекционарски предмети. Можете направити лутке од тканине, платна, пластике или од било ког материјала који имате. Затим их можете продати на интернету онима који траже поклоне за децу или сувенире.

Дрвене играчке

 

Ако сте вични у раду са дрветом, можете употребити алат да саставите дрвене играчке за децу. Дрвени аутомобили, коцке, чак и већи простори за игру су занимљиви родитељима који траже ручно израђене поклоне.

 

Шалови

 

Шалови су невероватно популарни што се тиче модних додатака. Можете их иштрикати или исхеклати, користити тканину и сашити их или чак украсити додацима како би били заиста јединствени и уникатни.

 

Шешири

 

Такође можете направити и продавати шешире који су у складу са шаловима који сте сами израдили. Плетење, хеклање или шивење су технике које можете употребити да израдите шешире.


Украси за косу

 

Ако сте у потрази за нечим мањим што бисте продавали на интернету, украси за косу су савршени. Можете израдити траке за косу, шнале, игле и друго. Затим их можете украсити и декорисати на вама креативан начин.

 

Јастуци

 

Људи обожавају да купују ручно израђене декоративне јастуке и јастучнице. Пронађите или дизајнирајте симпатичну тканину и зашијте је како би одговарала стандардним димензијама јастука ако желите да продајете само јастучнице.

 

                                pixab45454545

Завесе

 

Ако сте вешти у коришћењу машине за шивење можете сашити завесу користећи јединствене тканине, а можете и извести или украсити постојеће завесе нечим уникатним.

 

Теписи

 

Иако може бити дуг и компликован процес ручно прављеног великог тепиха како и сама пошиљка истог, можете направити их направити мањих димензија или израдити простирке ткањем или коришћењем сличних техника како би их лакше продавали онима који хоће да употпуне свој простор нечим јединственим.

 

Ћебад

 

Постоји мноштво различитих начина да креирате ћебад ручно.Можете штрикати, извезати, ушити, прошити или употребити неку другу технику.

 

Ако правите ћебад за бебе, можете понудити купцима да вам сугеришу како би они волели да изгледа (име детета или неки други детаљи).


Намештај

 

Извесно је да је компликован процес, али ако сте вешти у раду са дрветом или тапацирањем, израдите намештај који можете продати путем интернета.


Мораћете да урачунате трошкове испоруке или да ваш фокус буде на изради и продаји мањих предмета које можете продати у својој интернет продавници.

 

Игле

 

Постоји мноштво различитих стилова игли које лако можете израдити и продати преко интернета. Можете направити уникатан дизајн и претворити их у дугмад. Можете направити и неке сложеније емајлиране дизајне или чак можете користити неке интересантне материјале израдити декоративне игле.

 

Сапуни

 

Ако имате одговарајуће састојке можете направити сапун за руке или течни сапун и продати. Можете додати и есенцијална уља или мирисе како би се ваш сапун издвојио и био посебан.

 

Свеће

 

Исто тако можете направити јединствену комбинацију мириса и употребити их да добијете свеће.

 

Можете користити и занимљиве калупе или тегле како би добили интересантне декоративне предмете.

 

Торбе

 

Торбе се израђују у разним облицима и величинама. Али, ако сте вешти са шиваћом машином или неком сличном техником, можете створити све, од великих торби до ташница и клач торби.

 

Играчке за љубимце

 

Неки људи воле да купују предмете ручне израде за четвороноге чланове своје породице. Можете сашити играчке за псе и мачке или им направити јастуке или кревет.

 

Књиге

 

Када размишљате о стварима ручне израде које можете продати, постоји једна категорија која често буде занемарена: књиге.

 

Можете писати приче или дневнике или друге ствари које се могу направити. Можете их повезати како би стварно изгледали уникатно и направљено.

 

 

Извор: Iserbia.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 04 октобар 2018 22:19
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015