Logo
Одштампајте ову страницу

Промоција књиге “Ум је најјачи афродизијак”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

burazooorrrПромоција књиге “Ум је најјачи афродизијак” (издавачке куће “Драслар”) аутора Марка Буразора са међународним консултантима као панелистима, одржаће се по први пут у уторак 16. октобра у великој сали Прес Центра Штарк арене.

 

Промоција почиње у 18:00, улаз је 109 - исток.

 

Поред саме књиге фокус ће бити и на гостима, међународно признатим консултантима из различитих области, који ће на панелу говорити о невербалној комуникацији и мотивацији. Улаз је слободан.

 

Учесници догађаја биће: Такаши Кимура – пословни консултант из Јапана, Лидија Маричић – директорка Финеса едукативног центра, Стела Карл Ћосић – executive & leadership coach, Весна Опавски, дигитална уметница и предавач о интернет комуникацији и Марко Буразор – аутор.

 

“Ум је најјачи афродизијак” је књига која даје практичне алате и смернице у вези са темама као што су мотивација, успех, лични развој, говор тела... Марко Буразор је каријеру развијао кроз угледне корпорације а наставио је као пословни консултант и аутор и предавач о невербалној комуникацији; партнер је на пројекту “Пословна знања”.

                                                               umafrosidziajda

Прву књигу “Научите језик којим цео свет говори (Невербална комуникација на делу)” објавио је 2012. године , а наредне године објављује књигу “Разлике међу културама (Невербална комуникација II)”. Један је од аутора у књизи “Tip of the Week #1” из 2016. године.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 11 октобар 2018 14:35
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015