Logo
Одштампајте ову страницу

Лепота Медитерана - фестивал лепоте, неге и велнеса

Оцените овај чланак
(2 гласова)

medicalsamitФестивал "Лепота Медитерана" одржаће се 22-23.10.2018. године у оквиру "7 међународне конференције: "Здравствени туризам - перспективе и ограничења" у хотелу Сплендид у Бечићима.

 

Фестивал је намењен стручној и широј јавности, а учесници фестивала су представници из земаља балканског региона и других земаља у окружењу: Црне Горе, Србије, Словеније, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске, Мађарске и Бугарске.

 

У хотелу Сплендид, током два дана Фестивала одржаће се многобројна предавања, радионице и стручни семинари о здрављу, лепоти лица и тела и духовности. Фестивал "Лепота Медитерана" окупиће здравствене раднике и власнике приватних здравствених установа; докторе, стручњаке у области здравства и неге, познате личности и предаваче, продавце и дистрибутере апарата за здравство, лепоту, подмлађивање и негу лица, тела и косе; менаџере и власнике велнес и спа центара.

 

Фестивал се одржава од 10 до 21 сат, а улаз на фестивал и предавања је бесплатан. Предавање која ће променити досадашњу праксу прегледа и консултација. Током два дана Фестивала, осим излагања од 10 до 16 часова, намењених стручној јавности, током два дана фестивала “Лепота Медитерана”, од 17 до 21 час, одржаће се предавања и радионице, намењене широј јавности у области лепоте, неге, здравства и велнес програма. Ексклузивно предавање о потпуно новој платформи консултација у пракси одржаће примаријус др Горана Исаиловић, дерматовенеролог и предавач на многобројним конференцијама и симпозијумима у свету.

 

Предавање докторке Исаиловић: "Мобилна теле-дермато-козметичка консултација" потпуно ће променити досадашњу праксу прегледа и консултација и повезати модерне платформе и технологије и средства масовне комуникације. На фестивалу ће бити представљен велнес уређаји за професионалну и кућну употребу: “Life expert” за тестирање функционалног стања 47 органа и “Life ballance” за нормализацију природног биосистема - у организацији Студија за едукацију и врхунска достигнућа.

 

На радионици 23.10. од 17 часова откријте дисбаланс у телу, сазнајте да ли користите добру козметику, додатке исхрани или лекове? Откријте и дефицит минерала или витамина у телу, комплетно стање органа, присуство паразита, стање ауре, чакри, физиолошке старости…

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 октобар 2018 14:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015