Кућа Добрих Вести

Login

Шетња са диносаурусима у Штарк Арени

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sestoaurusuДиносауруси ће још једном ходати Земљом у спектакуларној представи која ће се одржати од 3 – 5. маја 2019. године у Штарк Арени.

 

Представа коју је погледало више од 9 милиона људи у више од 250 градова широм света, ШЕТЊА С ДИНОСАУРУСИМА – Спектакл у Арени се враћа у Београд у предвиђеним терминима:

 

-          петак 3. мај у 19 часова

-          субота 4. мај у 11, 15, 19 часова

-          недеља 5. мај у 11, 15, 19 часова

 

Спектакл чија је продукција вредна 20 милиона долара садржи нову, најсавременију технологију, чини је највец́ом и најбољом представом о диносауруса на свету.

 

Интернационално признати дизајнери сарађивали су са научницима како би створили 18 створења у природној величини - укључујуц́и Стегосауруса, Раптора и застрашујуц́ег Тираносауруса рекса.

 

Публика свих узраста ће имати јединствену прилику да их види како шетају, чује како ричу и посведочи њихову еволуцију , у представи од један сат и 40 минута уз скоро кинематографски реализам.

 

Представа је заснована на награђиваној серији BBC-а и потиче из Аустралије, где је Шетња са диносаурусима - Спектакл у Арени, након више година планирања и рада, оживела у јануару 2007. године. Убрзо након тога овај шоу је са рекордном посећеношћу освојио читав свет.

 

Шетња са диносаурусима посетила је и Београд пре осам година, у склопу светске турнеје 2010. године, а због невиђене потражње сви наступи у београдској арени били су распродати.

 

Улазнице је могуће набавити на свим продајним местима Eventim, на благајнама арене и Билет центра, као и на сајту www.starkarena.co.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 22 октобар 2018 20:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија