Logo
Одштампајте ову страницу

СЕМПЛ конференција: У напредној технолошкој средини морамо постати хуманији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sempl233Гранд Хотел Бернардин у Порторожу ће 29. и 30. новембра бити домаћин за више од 1.200 експерта из медијско-комуникационе индустрије, који ће провести два дана у упознавању са глобалним трендовима у маркетингу, медијима и комуникацијама. Јубиларни 20. СЕМПЛ најављује одличан програм и праву забаву.

 

Уводно предавање срушиће митове о „злим" технологијама

 

20. СЕМПЛ отвориће британско-амерички пар из глобалне консултантске куће Калеидоко, предавањем под називом „Тхе Мајоритy Репорт: Медијумске могућности у 2030. години".

 

Dean Donaldson и Jonathan Tavss, директор и су-оснивач поменуте компаније, који раде са много нових компанија и компанија са листе „Фортуне 100“, предвиђају да се свет може значајно променити до 2030. године. Научна фантастика и филмска индустрија у великој мери нам показују само тамну страну технолошког напретка, па због тога истичемо могућности које доноси будућност и начине на које можемо да се прилагодимо како бисмо искористили људски фактор у свету вештачке интелигенције, технологије синхронизације ланца података и генетике.

 

Роберт Чобан, власник и директор Цолор Пресс Групе, који је успео да извуче своју издавачку „империју" из економске кризе и проблема узрокованим променама навика, доказује да је људски фактор још увек одлучујући у успешним пословним причама. Без длаке на језику, сазнаћемо како се Канзас променио у Оз, који бизнис модели су делотворни, како остати успешан у индустрији и због чега је већина „осуђена на смрт".

 

Да ли знате зашто је култура иновација толико тешко достижна за компаније?

 

Наш мозак је истрениран да ствара нове идеје. Једноставним асоцијацијама можемо стимулисати креативност и да подучимо сваког појединца у компанији како да размишља о иновативном. Лона Сафка, серијског иноватора и проналазача, вероватно више не треба представљати. Чињеница да његове проналаске „краду" чак и из самог Аппле-а, говори више него довољно о овом харизматичном Американцу који ће одржати радионицу од најмање 50 минута у којој ће приказати главне факторе који ометају креативност компаније и учесницима ће понудити алате и знање за превазилажење ових сметњи.

 

                                                       dendolandson

 

Детаљнији програм 20. СЕМПЛ-а можете пронаћи на wеб страни конференције, где су детаљније представљени сви учесници.

 

Не пропустите водећу регионалну конференцију о медијским трендовима и набавите карте на www.sempl.si.

 

Све оне који по први пут посете СЕМПЛ очекују велики попусти.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 16 новембар 2018 12:13
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015