Logo
Одштампајте ову страницу

Зимска фантазија у Новом Саду

Оцените овај чланак
(0 гласова)

zimskafantazijaaaaaaaТуристичка организација Града Новог Сада, након успешне летње кампање која је достигла милион прегледа на друштвеним мрежама, наставља истим темпом и спремно дочекује чаробан зимски период.



Туристичка организација Града Новог Сада започела је кампању током које ћете моћи да пратите шта нас то све очекује у Новом Сад током ове зиме. Ове године зимска кампања водиће се паралелно на друштвеним мрежама Фејсбук, Инстаграм, на сајту, као и путем радио и TВ станица.

 

Посебно је важно да се скрене пажња на све манифестације, догађаје и концерте који очекују посетиоце Новом Саду у зимском периоду.

 

Током кампање биће организована и наградна игра за посетиоце на ТОНС профилима на друштвеним мрежама.

Зима нам полако стиже, а са њом и бројне зимске радости, празници, даривања, весеља и дружења. Бројна и разнолика дешавања претвориће Нови Сад у једну прелепу Зимску фантазију и употпунити ваш боравак током празничних дана.

Током децембра и јануара месеца, а посебно између два Божића, између јулијанске и грегоријанске Нове године, новосадски тргови и улице претворени су у концертне подијуме, места универзалних порука, љубави, среће, даривања, места отвореног срца за све људе.

 

Омиљени зимски фестивал који својим разноврсним програмима употпуњује слављеничку атмосферу – „Новосадски Њинтер Фест“ – до краја децембра претвара Трг слободе у праву зимску бајку, нудећи вам вожњу фијакером, празничну музику, легендарне војвођанске специјалитете и мноштво занимљивих производа које можете да дарујете својим најдражима.

 

Да би Зимска фантазија била потпуна ту је и магична „Ледена шума“! Током децембра и јануара стазе Дунавског парка претварају се у клизалишта, док сијалицама окићено дрвеће претвара цео парк у праву зимску бајку која мами радост и осмехе. Топао чај, кувано вино и мириси традиционалних зимских специјалитета употпуниће ваш доживљај новосадске Зимске фантазије.



"Зато вас позивамо да дођете у Нови Сад, да осетите топлину овог чаробног града, доживите своју Зимску фантазију и створите успомене којих ћете се увек радо сећати", поручују из Туристичке организације града Новог Сада.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Туристички цвет


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015