Logo
Одштампајте ову страницу

Најбоље медијске фотографије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

foto-press-webБЕОГРАД - Изложба најбољих медијиских фотографија "Пресс фото Србија 2012" отворена је у Дому омладине а најбољим ауторима уручене су награде у девет категорија. Главна награда припала је Марку Рисовићу за фотографију "Источно од раја".

На овогодишњи конкурс пристигло је више од 1.500 радова, које су подељене у категорије Главна награда, Блиц вест, Блиц вест репортажа, Људи репортажа, Околина репортажа, Портрет, Портрет репортажа, Спорт репортажа и Арт репортажа.

Награда у категорији "Блиц вест репортажа" припала је Милошу Бичанском, "Блиц вест" Оксана Крутењук. Катерогија "Околина и репортажа" донела је награду Саши Чолић, док је Марко Ђурица награђен за најбољи портрет. 

У категорији "Арт репортажа" награда је припала Небојши Марковићу, док је у две категорије "Људи репортажа" и "Портрет репортажа" награду добио Немања Јовановић.

Љубитељи фотографије могу погледати изложбу до 23. октобра у холу Дома омладине

Извор: Кућа добрих вести       


                                                               


Последњи пут измењено четвртак, 18 октобар 2012 14:07
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Најновије од Александра Гавриловић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015