Logo
Одштампајте ову страницу

Робин Шарма: Будни у 5 и ваш је читав свет

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sarmaaaaaaВулкан издаваштво објавило је нову књигу Робина Шарме која ће вам променити живот - Будни у 5 (и ваш је читав свет).

 

О популарности Шарме говори чињеница да је продато преко 15 милиона примерака његових књига широм света. Он је аутор и чувеног бестселера Калуђер који је продао свој ферари.

 

Пре двадесет година, овај легендарни стручњак за лидерство и елитни перформанс представио је концепт Будни у пет (и ваш је читав свет), заснован на револуционарној јутарњој рутини која је помогла његовим клијентима да повећају продуктивност, побољшају здравствено стање и сачувају смиреност у превише компликованом свету. Након четири године преданог рада на рукопису, пред вама је књига која ће вам у потпуности изменити живот и открити да је навика устајања рано ујутру многима помогла да остваре изванредне резултате и истовремено буду срећни, испуњени и осећају се корисније.

 

Уколико желите да искорените лоше животне навике и унесете нове позитивне промене, ова књига је идеална за вас. Кроз чаробну и забавну причу о томе како два незнанца у невољи упознају ексцентричног тајкуна који им постаје тајни ментор, књига Будни у 5 (и ваш је читав свет) откриће вам:

 

Како изванредни генији, пословни титани и најмудрији људи на свету почињу јутро да би постигли изванредна достигнућа.

 

Мало познату формулу коју можете да употребите да бисте се пробудили инспирисани, фокусирани и преплављени жељом да извучете највише што можете из тог дана.

 

Детаљан метод којим ћете сачувати најмирније сате пре изласка сунца да бисте имали времена да вежбате, ресетујете се и радите на личном развоју.

 

Вежбе засноване на неуронауци које ће вам доказано помоћи да устанете лако док многи други спавају: добићете драгоцено време да размишљате и изразите своју креативност, али и да започнете дан мирно, без стреса и журбе.

 

Инсајдерску тактику којом ћете одбранити таленте, вештине и снове од дигиталних ометања и других врста одвлачења пажње, како бисте уживали у богатству, учинку и величанственом утицају на свет.

 

Робин Шарма је хуманитарац поштован широм света и један од најбољих светских стручњака за лидерство, а његови клијенти су славни милијардери, спортске суперзвезде, музичке легенде и припадници краљевских породица. Шармини неприкосновени бестселери продати су у милионима примерака и објављени на више од 92 језика, што га чини једним од најчитанијих писаца данашњице. Део профита од продаје књиге Будни у 5 (и ваш је читав свет) одлази у Фондацију Робина Шарме за децу, која помаже сиромашној и угроженој деци. Вулкан издаваштво је претходно објавило многе наслове овог аутора: Калуђер који је продао свој ферари, Пут ка величанствености, Вођа без титуле и Светац, сурфер и директорка.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 децембар 2018 15:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015