Кућа Добрих Вести

Login

Концерт Боже Врећо 15. децембра у Сава Центру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bosooooooБожо Врећо, принц севдаха и интерпретатор анђеоског гласа настпиће на концерту у Сава Центру 15.децембра.

 

Током последњих година постао је не само регионална, већ и европска и светска музичка сензација. Ових дана изашао је пети албум под називом „Мелек“ у издању Croatia Records на коме се налази седамнаест Божиних ауторских песама и бонус песма “Revolution“ производ сарадње са Стефаном Миленковићем и Sudar Percussion.

 

“Мелек” је Божин свет испуњен лјубавлју, сетом и надом Управо то име за анђела, безгрешно духовно биће створено од светлости на најбољи могући начин заокружује причу овог сјајног албума који је ликовно обликовао Daniel Ille.

 

Фотографије Сеада Шашиваревића. За миџ, мастеринг и продукцију заслужан је Божин сарадник и пријатељ Марко Луис.

 

На албуму поред севдаха је и њорлд њиде изражај и импресиван списак гостију : Марко Лоуис, Васил Хаџиманов, Цаско Атановски, Јоост Спијкерс, Мирослав Тадић, Марио Батковић, Eslam El-Sha'ary, Ingmar Piano Duo, Luboyna и Бане Васић.

 

До сад су екранизована четири сингла „Ко ли ноћас милује ти косу“ са Василом Хаџимановим, „Јеленче“ и „Мени си била вриједна“ и од пре пар дана „Драги“.

 

Божо позива све на концерт да заједно уживају у магичној ноћи, да сви заједно певају, плешу, смеју се и плачу, јер све је то севдах.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија