Кућа Добрих Вести

Login

Ерос Рамацоти синглом најављује нови албум

Оцените овај чланак
(2 гласова)

erotinjooooooЈедан од највећих италијанских аутора и певача, Ерос Рамацоти, представио је недавно ново издање “Vita Ce N’è“ а почетком следеће године следи и велика светска турнеја.

 

Преузми , слушај и додај “Vita Ce N’è“ на своје плејлисте.

 

Познати италијански музичар и свакако миљеник светске публике, Ерос Рамаззотти, представља свој четрнаести студијски албум “Vita Ce N’è” који је доступан у различитим облицима – у стандарном и делуџе ЦД издању, као двоструки ЛП и наравно у дигиталном облику. Албум чини 15 песама, а број гостујућих извођача је сведен на минимум, те на албуму гостују само Луис Фонси, Хелене Фишер и Алесиа Цара. Италијански извођач је претходно представио најавни сингл “Vita Ce N’è” заједно са спотом који већ сада броји преко два милиона прегледa.

 

 

 

Преузми, слушај и додај “Vita Ce N’è” на своје плејлисте

 

 

 

Фејсбук Италија и Ерос Рамацоти су се удружили како би најавили албум и турнеју преко апликације “Video Premiere” која само што је почела да функционише у овој земљи. Велика светска турнеја која прати излазак новог албума креће наредне године у фебруару концертом у Минхену, док ће домаћа публика имати прилику да чује Ероса 24. септембра, када буде наступао у Штарк Арени у Београду.

 

Издање “Vita Ce N’è” је у Србији доступно на сервисима Deezer и Google Play, као и широм света у свим дигиталним продавницама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 19 децембар 2018 12:14

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија