Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатни програми за децу и младе у јануару

Оцените овај чланак
(2 гласова)

otvoreno00000Град Београд представио је неке од бројних бесплатних садржаја за децу и омладину које је град Београд припремио за јануар.

 

Првог дана 2019. године биће одржана манифестација „Улица отвореног срца“ која ће почети у подне и бити обележена малим ватрометом, након чега ће испред Дома Народне скупштине бити уприличен концерт хора „Чаролија“.

 

“Светогорска улица, део Македонске и Скадарлија постаће у време „Улице отвореног срца“ центар хуманитарних активности нашег града, пошто ће манифестација бити посвећена пројекту „Доктори кловнови”. Куповином и ношењем кловновског носа сви ће имати прилику да постану део хуманитарне акције која болесној деци доноси наду, радост и врећа осмех на лице – рекао је члан Градског већа Фадиљ Еминовић и наговестио да ће манифестацији присуствовати специјални гости града Београда, којима ће бити уручено "Срце Београда".

 

Еминовић је напоменуо да ће „Улица отвореног срца“ бити одржана у још неколико општина, а уједно најавио Божићни концерт у Дечјем културном центру у суботу 12. јануара.

 

“У питању су популарне новогодишње и божићне песме у извођењу тренутно најактуелнијих извођача музике за децу и дечијих хорова. Истог дана у атријуму ДКЦ-а биће одржан „Новогодишњи сајам – креативне радионице за децу”. Десет дана касније – 22. јануара, поводом обележавања дана Светог Саве, биће уприличена манифестација„Појте и утројте” која ће имати музички и драмски сегмент. То је програм намењен организованим групама деце из београдских основних школа”, додао је Еминовић.

 

Он је нагласио да је од 4. до 28. јануара, у организацији Омладинског позоришта ДАДОВ на платоу испред храма Светог Саве, планирана реализација око 150 програма.

 

Еминовић је истакао ће деца и млади до краја јануара на клизалишту на Тргу Николе Пашића, поред бесплатне школе клизања, моћи да уживају у дечјим представама, наступу дечијих хорова, концертима, маскенбалу, али и наступу мађионичара.

 

Извор: Beograd.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 28 децембар 2018 15:36

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија