Кућа Добрих Вести

Login

Кесићева хумористичка приредба у Новом Саду 29. јануара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

priceipesmeuiuiuiuiuЗоран Кесић, познати водитељ и аутор емисије „24 минута“ извешће своју хумористичку приредбу „Приче и песме“ са елементима стендап комедије, позоришта, импровизације, кабаретског програма испред новосадске публике у Позоришту младих 29. јануара, са почетком у 20,30 часова.

 

Кесић "Приче и песме” је хумористичка приредба која комбинује елементе стендап комедије, позоришта, импровизације, кабаретског програма са извођењем сонгова и интеракције са публиком.

 

Аутор на свакој представи дели публици лажне новчанице са својим ликом и то је специјално изненађење за све присутне. ОК, сад више није изненађење.

 

Зоран Кесић, једно од најпознатијих ТВ лица у Србији и један од најцењенијих сатиричара и хумориста у региону бивше Југославије, аутор је комплетног сценарија за свој наступ.

Што само по себи није гарант квалитета, али је бар гарант да је све његово Ии да га нико неће тужити за плагијат и крађу. Изузев дела приче о корупцији. Ту се мало умешао и Njuz.net али немојте им то рећи, нису плаћени за ово. У својој приредби, Кесић на забаван, сатиричан И оштар начин обрађује теме попут политике, корупције, религије, националних митова, пензионера, мушко женских односа, уметности, медија, друштвених мрежа и мачака.

 

Кесић се поиграва са стереотипима, балансира на граници политички коректног, не плашећи се да у сатиричном маниру отвори И најболније теме.

 

Током приредбе прича и пева. Отуда и генијални назив програма “Приче И песме”.

 

Ко би се тога досетио? Па Кесић.

 

За сваки наступ у другој држави аутор припрема део материјала намењен баш тој држави И граду у коме наступа. Подразумева се, примера ради, да ће се у Бечу “грчити у хотелској соби И избегавати геј семафоре” , да ће у Дубаију полагати камен темељац за “Дубаи на води”, да ће у Канади трагати за чувеном “женином тетком”, а да ће у Амстердаму…добро, нема везе шта ће у Амстердаму, ко зна ко би ово могао да прочита. На тај начин се И његове приче И песме, сваким новим наступом, проширују И обогаћују, па ова приредба добија форму живог, растућег, мењајућег организма. Након Цириха, Дубаија, Беча, Торонта, Амстердама и Сарајева, Ниша, Новог Сада, Палића, Котора, Осла, Ужица следећа станица на Кесићевој веселој турнеји биће поново Нови Сад, по четврти пут! Већ сада је сигурно: неће доћи авионом.

 

Извор: ФБ/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 03 јануар 2019 14:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија