Logo
Одштампајте ову страницу

Незаборавна љубавна прича сада и на филмском платну: Џулијет

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dzulijetОве зиме очараће вас Џулијет, љубавна прича која ће вас насмејати до суза. У књизи, аутор Ник Хорнби на шармантан начин указује на то колико су љубав и музика важни. По истоименом роману снимљен је и филм који се приказује у биоскопима широм Србије. Џулијет на филмском платну дочараће љубавну причу коју ћете дуго памтити, на потпуно нов начин.

 

У учмалом градићу на енглеској обали, Ени воли Данкана – или бар мисли да га воли јер је одувек било тако. С друге стране, Данкан воли Ели, све док једног дана не одлучи да им обома промени животе. Ели не преостаје ништа друго, него да се посвети себи и окрене нови лист. Упушта се у преписку мејловима са Такером Кроуом, пензионисаним рокером, који већ двадесет две године није написао ниједну песму, а који је уједно највећа опсесија њеног дечка Данкана. Невероватна присност развија се између ово двоје усамљених људи који трагају за нечим што никад нису имали. Такер је уморан од живота у руралној Пенсилванији са својим синчићем Џексоном – његовом једином надом за искупљење после свих емотивних, породичних и уметничких крахова. А онда се на музичком тржишту појављује акустична верзија његовог најпознатијег албума. Такер са Џексоном лети преко Атлантика да се суочи са својим бившим женама и децом, у истој земљи у којој живи његова нова, интригантна пријатељица са интернета. Шта ће се догодити између ово двоје изгубљених, неснађених људи сви обожаваоци љубавних прича сазнаће у роману Џулијет.

 

Ник Хорнби је енглески текстописац и романописац. Његови најпознатији романи су: High Fidelity, Стадионска грозница и Све о дечаку.

 

Велики је заљубљеник у музику и спорт. Никове књиге продате су у преко пет милиона примерака. Заснован на истоименом роману, снимљен је и филм Џулијет са познатом глумачком екипом: ris O’Daud, Rouz Bern i Kiti O’Birn.

 

До сада је Вулкан издаваштво објавило неколико наслова овог аутора: Шалу на страну, High Fidelity, Све о дечаку и друге.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 09 јануар 2019 12:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015