Logo
Одштампајте ову страницу

Добротворна аукција фотографија Марије Јанковић

Оцените овај чланак
(1 Глас)

aukcijavremeeeeeeeАукција фотографија биће организована у суботу, 19. јануара у 20,30 часова, у Прес кафеу (Кнез Михаилова 6, трећи спрат).

 

Након обављеног новинарског задатка у Косовској Митровици, близу административног прелаза Јариње запалио се и потпуно изгорео аутомобил Цитроен Ц5 којим се екипа "Времена" враћала кући. Аутомобил је био у власништву Марије Јанковић, уреднице фотографије овог недељника.

 

Косовска полиција је извршила кратки увиђај и закључила да нема елемената кривичног дела иако није прегледала снимке сигурносних камера из Косовске Митровице где су кола била паркирана претходне вечери, нити обавила форензичка испитивања.

 

Тиме је изостала даљња истрага, а осигурање не покрива овакав тип уништења возила.

 

Аутомобил за Марију Јанковић представља неопходно средство за рад. О чему је реч, сведочи изузетно висок квалитет њених фотографија из Србије, региона и Европе објављених у "Времену" и многим другим угледним медијима. Без аутомобила Марија је онемогућена да свакодневно бележи стварност, а читаоци остају ускраћени за истинску слику света у ком живе.

 

Уколико и даље желите да гледате истини у очи, омогућите Марији Јанковић да се и даље бави својим послом.

 

Учествујте зато на добротворној аукцији њених фотографија у суботу, 19. јануара у 20:30 часова у Прес кафеу, Кнез Михаилова 6, трећи спрат.

 

На тај начин помажете независно и слободно новинарство, најугроженију професију у Србији.

 

Извор: Време/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 15 јануар 2019 15:22
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015