Logo
Одштампајте ову страницу

Отворен конкурс за дванаесту Виртус награду за филантропију

Оцените овај чланак
(1 Глас)

VirtusTragggggg11111Траг фондација објављује почетак конкурса за дванаесту по реду ВИРТУС награду за филантропију.

 

Ова престижна награда има за циљ да препозна и јавно истакне компаније, мала и средња предузећа и појединачне дародавце који су на најдугорочнији и најефектнији начин подржали иницијативе за опште добро у претходној години.

 

ВИРТУС награда за 2018. годину се реализује уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД), Европске уније и Балканског фонда за демократију.

 

"Кроз ВИРТУС награду, Траг фондација већ 12 година успешно промовише филантропију у нашој земљи и подстиче већи број компанија и појединаца да се укључе у програме и иницијативе за опште добро. И поред тога што су им могућности ограничене, пословни сектор и грађани учествују у великом броју филантропских акција и њихова подршка из године у годину расте. Посебно нас радује то што је свест о значају давања веома изражена код младих до 30 година тако да нам је намера да ове примере посебно истакнемо и охрабримо", изјавила је Марија Митровић, директорка за филантропију и партнерства Траг фондације и додала: "Овим путем позивамо све грађане, непрофитне организације, медије, ПР и маркетиншке агенције,као и саме компаније и предузећа, да номинују кандидате за ВИРТУС награду за филантропију. Жеља нам је да ни једно добро дело не остане скривено, тако да се надамо да ћемо и ове године пронаћи и наградити што више њих".

 

ВИРТУС награда за 2018. годину биће додељена у пет главних категорија: Главна награда за допринос компаније на националном нивоу, Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује, Награда за мало и средње предузеће, Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора, као и Награда за индивидуални допринос филантропији.

 

Пријава за овогодишњи конкурс почиње 21. јануара и трајаће све до 19. фебруара 2019. године.

 

Више информација о пријави и самој награди можете пронаћи на следећем линку: www.tragfondacija.org/virtus.

 

Извор: Нова економија


Последњи пут измењено уторак, 22 јануар 2019 22:44
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015