Кућа Добрих Вести

Login

Премијера филма „Берлин, волим те”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

berliknvolimateНезависни амерички филм који се жељно очекује у 2019. години, “Берлин, волим те”, биће премијерно приказан 14. фебруара у дистрибуцији Дексин Филма, а Београд ће бити међу светским градовима у којима се одржава паралелна премијера, истог дана широм света.

 

У овом остварењу главне улоге тумаче: Helen Mirren, Keira Nightley, Jim Strugess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron и многи други глумци са холивудске “А листе”.

 

 

 

Овај романтични филм је најновији из антологијске серије ГРАДОВИ ЉУБАВИ коју је 2006. године лансирао Еммануел Бенбихy. У претходним наставцима обрађене су романтичне приче у Паризу, Њујорку и Рио де Жанеиру. Сваки филм састоји је од највише 10 епизода које илуструју универзалност љубави у великим градовима широм света.

 

Берлинска прича састоји се од девет прича у којима се спајају различити мушкарци и жене и откривају своје љубавне заплете. Емоције долазе из познатих места у граду, али и из скривених ћошкова где цветају старе и нове љубави.

 

Све приче су повезане транзиционим секвенцама.

 

Главна идеја серијала је да се добије утисак града као живог организма који дише и воли и кроз више култура чини да људи деле међу собом емоције универзалне љубави.

 

Филм “Берлин, Волим те” ће се наћи на редовном репертоару биоскопа од 14. фебруара у дистрибуцији Дексин филма.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија