Кућа Добрих Вести

Login

Најбољи едукатор – Милица Андоновић

Оцените овај чланак
(3 гласова)

miiccccc434343Милица Андоновић, наставница енглеског језика у ОШ “Вук Караџић” из Пирота, следећи је добитник награде „Најбољи едукатор“ кога Вам представљамо.

 

Ову престижну награду сваке године додељује Удружење „Живојин Мишић“.

 

За њу колеге кажу да је креативна и мотивисана да кроз континуирано усавршавање уводи новине и активно ангажује ученике кроз пројектну, међупредметну и проблемску наставу. Милица је своје ученике кроз међународне пројекте и виртуелну учионицу повезала са светом и пружила прилику ученицима да размењују знања и искуства са својим вршњацима из других земаља.

 

Аутор је многих међународних пројеката у којима ученици имају прилику да унапреде своје комуникативне, дигиталне , сарадничке и друге вештине и добију прилику да искажу своја знања кроз сарадњу и вршњачко учење. Добитник је 5 Европских ознака квалитета и Европске награде за међукултуралну сарадњу за пројекат “We all speak the same language".

 

Покренула је онлајн часопис на енглеском језику који уређују ученици из више земаља. Аутор је радионице “Fun-attic" где ученици из локалних школа заједнички уче кроз занимљиве активности. Остварила је сарадњу са мешовитом школом из Бугарске чији су ученици и наставници посетили њену школу и одржали заједничке часове енглеског језика.

 

У настави користи свој блог “Booster“, facebook grupu “Boost up your English“, платформу Edmodo, Skype и многе друге икт алате чиме активно ангажује ученике применом хибридне методе учења поштујући индивидуалне карактеристике и склоности ученика.

 

Добитник је II награде на конкурсу Дигитални час 2017. и III награде 2016. године. Etwinning је амбасадор за Србију и Microsoft Innovative Expert 2016. и 2017 године је добила признање за унапређење наставе у својој школи а 2018. је као аутор и координатор Ерасмус+ пројекта омогућила тиму наставника своје школе да се усавршавају у иностранству и пренесу своја знања осталим колегама.

 

Извор: Кућа добрих вести/Удружење Живојин Мишић


Последњи пут измењено субота, 02 фебруар 2019 12:43

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија