Кућа Добрих Вести

Login

Maсимо за Дан заљубљених у Сава Центру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

masississs45454Массимо за Дан заљубљених, 14. Фебруара, стиже у Сава Центар.

Иако његова славна песма говори о само једном дану љубави, Массимо ће увијек нагласити да љубав треба показивати сваки дан.

 

Али, некада ју треба и посебно обележити.

 

То ће и учинити Масимо 14. фебруара у Сава Центру (20 часова) у Београду где ће као један од најлепших мушких гласова у региону предводити највећу прославу љубави.

 

Небројени љубавни хитови низати ће се пред београдском публиком којој се Массимо изнимно весели.

„Сваки је концерт нови изазов, а концерт за Дан заљубљених у Београду поставља летвицу посебно високо и догађај је којем ћу се посебно посветити“, каже Массимо.

 

Омиљени извођач прије неколико месеци издао је нови албум „Сада“ с којег већ има неколико хитова и предивних љубавних балада. Оне ће додатно зачинити вечер за памћење у Сава центру јер бит ће то права прилика да београдска публика по први пута уживо чује пјесме које је радијски етер тако лепо прихватио.

 

У припреми су још бројна изненађења које ће Валентиново 2019. учинити посебним.

 

„ Љубав се показује сваки дан. Сви знају да ја никада не напустим дом, а да нисам пољубио супругу. То су мали знакови пажње који су изнимно важни. Исто тако, важно је љубави дати посебан простор, посебно значење. То ћемо заједно учинити у Сава центру. Учинити ћемо тај дан, ту вечер – незаборавном – најављује Массимо.

 

Улазнице су у продаји од 11. октобра на благајни Сава Центра и у суставу Евентима.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 09 фебруар 2019 16:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија