Logo
Одштампајте ову страницу

Green Love фестивал: Рејв изненађења током читаве 2019. године

Оцените овај чланак
(1 Глас)

respekttttttНови Сад -За само четири дана, Green love фестивал слави 10. рођендан уз највећа домаћа имена рејв сцене.

 

СПЕНС и 15. фебруар резервисани су за чаробне битове богова рејва.

 

Марко Настић, Пеппе, Владимир Аћић, Дејан Милићевић , DJ Billy 9, Noise Destruction и Nexie повешће све љубитеље доброг техна на магично путовање до раних јутарњих часова.

 

Март резервисан за даме за миксетом

 

Заносна, талентована, једна од најтраженијих дама светске електронске сцене, Deborah De Luca, 9. марта из Италије стиже право у Нови Сад. Њена харизма и шарм шириће се СПЕНС-ом, а све посетиоце засигурно ће бацити на колена. За себе каже да живи за музику и да је њен стил увек другачији јер стално експериментише са разним жанровима електронске музике, што је и чини препознатљивом и уникатном.

На овом спекактакуларном догађају поред наступа моћне напуљске DJ даме, очекује нас и сет најтраженије домаће DJ-ице Лее Добричић као и младе наде - Сеше.

 

Рејв у априлу са шпанском краљицом техна

 

Fatima Hajji, шпанска техно краљица афричког порекла, подићи ће СПЕНС на ноге 12. априла. У каријери дугој двадесет година, обликујући различите поджанрове техно музике, преносећи харизму југа Европе, стекла је поштоваоце широм света захваљујуци јединственом музичком одабиру и још невероватнијим сетовима. Многи је сврставају у водеће женске DJ-еве јачег техно звука што она и потврђује спектакуларним наступима.

 

Поред наступа дарк техно звезде ово вече увеличаће и незаобилазна домаћа подршка коју чине TKNO, Sugar Lobby, Милош Вујовић и RanchaTek.

 

Спремите се за незаборавне рејв журке које се препричавају.

 

Извор: РТВ


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015