Logo
Одштампајте ову страницу

Најтраженији филмови на ФЕСТ-у

Оцените овај чланак
(2 гласова)

TvrdjavaaaaaaaaПрема подацима сајта ticket.rs, који продаје улазнице за предстојећи ФЕСТ, филмови ТВРЂАВА и ХОТЕЛ МУМБАЈ налазе се међу најтраженијима, а њихова премијера закана је за Сава центар.

 

Руски историјски спектакл “Тврђава” (Тобол) биће приказан 28. фебруара у 19 часова у великој сали Сава центра, само 7 дана након светске премијере у Москви. Прича је смештена у време реформи Петра Великог када је растућа империја жестоко мењала средњовековни провинцијализам у густим поларним шумама. У то време све је кључало као у лонцу – од убеђења до нација. Филм је снимљен у историјском окружењу модерног Тобољска и обилује узбудљивим сценама битке, раскошним костимима, бриљантном глумом највећих руских звезда. Аутори овог остварења филм пореде са ''Игром престола'' где је успешно комбиновано више жанрова.

 

 

Сава центар биће место премијере и блокбастер трилера “Хотел Мумбај” 2. марта у 21:30.

 

Филм је приказан на фестивалима у Торонту и Кану, где је доживео овације у трајању од чак 10 минута, а освојио је награду на међународном фестивалу у Палм Спрингсу.

                            Tvrd

“Хотел Мумбај” је заснован на истинитој причи о терористичком нападу на Тај Махал Палаце Хотел 2008, састављен из неколико прича гостију и радника који су се затекли у хотелу, као и четворице терориста који су извршили напад. Дев Пател (“Slumdog Milionaire”) игра једног од запослених који изненада мора да постане спасилац својих гостију. У осталим причама видимо друге госте, раднике који су одлучили да побегну са лица места као и оне који су одлучили да остану, полицију, нападаче, и породице заточених које са стрепњом прате вести о нападу.

 

Дебитант Ентони Марас засновао је причу на интервјуима са жртвама овог догађаја, и трудио се да на аутентичан начин пренесе напету атмосферу изненадног напада.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 фебруар 2019 15:36
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015