Logo
Одштампајте ову страницу

ФЕСТ у знаку филма „Црни Анђео“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

CrniandjeoФЕСТ 2019 обележио је аргентински трилер у продукцији Педра Алмодовара, “Црни Анђео” (EL Angle) и звезде филма Чино Дарин и Лоренцо Феро који су ексклузивни гости Београда и ФЕСТ-а.

 

Трилер “Црни Анђео” у режији Луиса Ортеге, премијерно је приказан на фестивалу у Кану.

 

Продуцент је Педро Алмодовар, а филм се бави истинитом причом о серијском убици који је тренутно познат као најдуже заточени затвореник у аргентинском затвору. Дебитант Лоренцо Феро нашао се у главној улози окрутног тинејџера Карлоса, који креће на крваву авантуру са својим најбољим пријатељем. За разлику од већине филмова о серијским убицама, редитељ Ортега се не удубљује превише у психологију и не тражи оправдање у мрачној прошлости - Карлос је обожаван од малих ногу, одрастао је сасвим срећан, и изгледа као прави анђео.

 

Овај филм пружа фасцинантан увид у свет једног од најозлоглашенијих аргентинских злочинаца. Ортега на интересантан начин третира ову мрачну фигуру и ствара филм који је високо стилизован, окупан сунцем и светлим бојама, и оплемењен моментима хумора.

 

Додатни термини када се може погледати филм “Црни анђео”: 1. марта у 20:30 у Арт биоскопу Коларац и 2. марта у 22 часа у Cinegrand биоскопу – Капитол парк Раковица.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 01 март 2019 10:45
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015