Logo
Одштампајте ову страницу

Дружење са Блогданом: Са оне стране облога

Оцените овај чланак
(2 гласова)

blgododngaВулкан организује дружење са Богданом Стевановићем Блогданом и промоцију књиге Са друге стране облога и то у следећим градовима Србије:

 

10. април, Нови Сад, књижара Вулкан Променада, од 18 до 20 сати

 

13. април, Крагујевац, књижара Вулкан Плаза, од 18 до 20 сати

 

14. април, Ниш, књижара Вулкан ТЦ Форум, од 12 до 14 сати

 

Да ли сте се икада запитали шта се налази са оне стране облога од мастила? Како бисте се осећали кад бисте сазнали да из сваке ране може израсти цвет ако на њу привијете лепе и истините речи? На страницама ове књиге Богдан Стевановић нам открива да се са оне стране облога не налазе ране, већ речи што лече. Уколико нисте присуствовали промоцији одржаној у Београду, ово је идеална прилика да упознате аутора и поразговарате о књизи која је очарала многе.

 

Са друге стране облога писана је у два дела, односно два поглавља, а читалац бира да ли ће је читати од почетка или од краја, јер је крај заправо нови почетак. Поглавље Облоге садржи приче у којима Богдан даје портрет времена у ком живимо, суочавајући нас са свим оним пред чим затварамо очи и стежемо срце. Поглавље Ране садржи приче у којима је промењена перспектива приповедања, па сада приче причају не само јунаци већ и предмети – што посебно доприноси атмосферичности. Многе приче прате илустрације и цитати.

 

Богдан Стевановић рођен је у Београду. После дипломирања на Географском факултету, похађао је мастер студије туристичког новинарства на Универзитету Аутонома у Барселони. Аутор је пројекта Свет доступан свима, основаног са циљем пружања информација о туристичким дестинацијама особама које користе инвалидска колица. Један је од оснивача хуманитарног покрета Покажи мало да ти је стало. Изабравши име Блогдан, од децембра 2014. године пише истоимени блог који је за две године окупио више од 100.000 пратилаца. Приче са блога преносили су водећи онлајн и штампани медији у земљи и региону.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 26 март 2019 20:59
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015