Logo
Одштампајте ову страницу

Војводина понудила новац за традиционалне манифестације

Оцените овај чланак
(1 Глас)

TURIZAMMANIFETACIJAAAAAAAAПокрајински секретаријат за пољопривреду расписао је јавни конкурс за доделу 25 милиона динара бесповратног новца за одржавање традиционалних манифестација на територији Војводине.

 

Циљ конкурс је боља промоција и подизање капацитета руралне средине, односно повезивање пољопривредника и њихових производа, а по једној пријави манифестације могу да очекују подршку између 10.000 и милион динара.

 

Новац је понуђен за организовање научно стручних скупова, студијских путовања, семинара и предавања, организовање сјамова и изложби, као и за подршку локалним манифестацијама са сврхом очувања традиционалних заната и производње локалних производа.

 

Прилику да конкуришу имају образовне установе, општине и градови, као и удружења грађана са територије Војводине а конкурс је отворен до утрошка средстава најкасније до 16. маја.Војводина понудила новац за традиционалне манифестације.

 

Више детаља погледајте ОВДЕ.

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 април 2019 18:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015