Logo
Одштампајте ову страницу

Породичан дан – користан и радостан

Оцените овај чланак
(1 Глас)

PORODICANDANNNNNNNЦентар за развој здравља, знања и благостања приређује Породичан дан - користан и радостан 15. маја, на Међународни дан породица, у сарадњи са Градском општином Врачар.

Ова манифестација има за циљ да подржи и афирмише значај породице, апострофирајући основне вредности друштва кроз јачање њене основне ћелије, базе свих надградњи и сваког успеха – породице.

 

Циљ Породичног дана такође је и ширење свести о новим тенденцијама у развоју здравја, знања и благостања деце, омладине, старих лица, и целе породице, као и упознавање са новим парадигмама у васпитању, савесном и свесном родитељству, очувању партнерског односа, инклузији, спречавању насиља и злостављања у породици и друго.

 

Овде ћете сазнати како да боље разумете потребе детета, остварите већу повезаност, упознати нове креативне приступе и васпитању, сазнати шта су то високосензитивна деца и висикосензитивни родитељи.

 

Породичан дан одржаће се у општини Врачар, 15. маја од 17.00 до 21.00 часова.

 

Родитељи ће имати прилику да се упознају са важним темама и добију значајне информације кроз корисна и занимљива предавања и радионице која ће одржати:

 

Жана Ердељан, дипл. психолог и међународно сертификовани едукатор за родитеље у области позитивне дисциплине

Драгана Николић, дипл. психолог и психотерапеут – Центар за развој здравља, знања и благостања

проф. Драгана Тосиц докторант Филолошког факултета, Релаџ кидс тренер – Леарнинг Вилле едукативни центар

Милица Вакић – дипл. логопед и лиценцирани Флоортиме терапеут – ЛогоПолис

Љупка Мирковић-Дубајић, дипл. филолог и дипл. граф. дизајнер – Вијугање: Клуб за креативно дружење

Ивана Кузмановић – писац и међународно акредитовани ментор и коуч

Александра Лекић, маг. сликарства, сликарска радионица

Поред сјајних тематских излагања у трајању од по пола сата, за децу је припремљен програм – мађионичар, креативна радионица, представа, као и поклони - слаткиши...

 

Овај први Породичан дан - користан и радостан одржаће се на иницијативу и у организацији Центар за развој здравља, знања и благостања који је на располагање ставио своје ресурсе, матерјале и ентузијазам, а подржала Градска општина Врачар која и на овај начин пружа подршку суграђанима са своје и других општина, подижући свест и развој у свим сегментима.

 

Улаз је слободан.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено недеља, 05 мај 2019 00:01
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015