Кућа Добрих Вести

Login

Нова духовита представа на позоришном репертоару у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

brakzarucakkkkkkПремијера нове духовите представе “Брак за ручак , ручак за секс” на сцени Академије 28 одржана је 20 маја.

 

Публика је са великим аплаузом поздравила нову представу из продукције Станка Холцера који подписује режију и текст , а у драматизацији Милице Недељковић.

 

Нова представа “Барак за ручак , ручак за секс” бави се актуелном темом младих људи у данашњем друштву, у којој ће се свако од нас препознати у неком тренутку.

 

Главни јунаци су Ивана (Марта Милосављевић), Наташина (Тијана Јанковић) њена рођена сестра и Марко (Иван Иванов) Наташин муж. Они живе заједно као необична трочлана породица у малој гарсоњери са великим проблемом – без новца да плате рату за стамбени кредит.

 

Сасвим различити по карактерима, свако од њих покушаће на одређен начин да реши ову новонасталу животну ситуацију.

 

Аутор И продуцент Станко Холцер био је продуцент и сарадник са великим именима из света поп музике (Влада Клембер, Сања Долежен, Данијел Поповић,Миран Руден..) Његова књига поезије звала се “Нек живи љубав” , другу књигу урадио је са Милицом Благојевић Јанковић “На корак од евиног прага” .

 

Храброст или нешто друго , тек Станко Холцер је са књигом “Чипка и чоколада” , одлучио да текст драмтизује и постави хит представу   која се игра са великим успехом широм региона назваши је “Балкански секс иград, чипка и чоколада”.

 

Извор:  Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија