Logo
Одштампајте ову страницу

Филм Људи у црном: Глобална претња од 13. јуна у биоскопима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ljudiucrnomamamioioioiНова генерација најпознатијих тајних агената је пред нама, а овог лета свет спашавају најбољи од најбољих.

 

Нови агенти, нове авантуре, али једнако добра забава је само делић онога што публику у биоскопима широм Србије овог јуна очекује, а наговештај узбуђења погледајте у трејлеру филма Људи у црном: Глобална претња.

 

Крис Хемсворт и Теса Томпсон као агенти Х и М су у своја црна одела ускочили са лакоћом, али спашавање света неће ићи тако глатко. Опасност се крије управо у редовима агената људи у црном. Као што се из самог наслова филма може наслутити, ове године непријатељ напада на глобалном нивоу, свемир се шири, а са њим и велика опасност. Уместо у Њујорку где се одвијала радња старих филмова, овде прича почиње у Лондону и наставља се у Мароку.

 

Уз Криса Хемсворта и Тесу Томпсон у филму у улогама њихових ментора појављују се Лиам Нисон као Хајт Т и Ема Томпсон као агент О.

 

Режију филма Људи у црном: Глобална претња потписује Ф. Гери Греј, а сценарио Мет Холовај и Арт Маркум.

 

Филм Људи у црном: Глобална претња представља неке нове агенте који овог лета спашавају свет али и приказује другу страну ових познатих јунака коју до сада нисмо имали прилику да видимо. Управо због њих ће публика широм света преиспитати све што су мислили да знају о Људима у црном.

 

Досадашња три филма Људи у црном у свету су зарадила на биоскопским благајнама више од 1,7 милијарде долара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 јун 2019 12:39
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015