Кућа Добрих Вести

Login

Представљен гастро-туристички водич "Укуси Војводине"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pralinamanglicaaaaaТуристички и гастрономски водич „Укуси Војводине“, у издању удружења Интерфест, представљен је јуче у хотелу „Путник“ у Новом Саду.

 

Ово јединствено двојезично српско-енглеско издање упознаје јавност са произвођачима хране, традиционалном кухињом и савременом ресторанском понудом Војводине и садржи адресар са око 100 чарди и салаша и њиховим специјалитетима.

 

“Гастро-туристички водич Укуси Војводине настао је после детаљног обиласка терена, кроз дуге и инспиративне разговоре са људима који производе специфичне војвођанске намирнице и са онима који од њих припремају најдивније залогаје. Селекцију ресторана, чарди и салаша направили смо према томе колико се традициналних јела налази на њиховом менију и колико домаћих, или аутохтоних намирница користе”, каже Јадранка Бељан Балабан, уредник овог издања.

 

Удружење Интерфест дуги низ година промовише оно најбоље што овај простор нуди гостима, љубитељима квалитетне хране и пића. Интерфест организује Међународни фестивал вина, а овогодишње 16. издање фестивала биће одржано од 13. до 15. јуна у Новом Саду. Последње три године Интефест је организатор и једног од највећих гастро-фестивала „Укуси Војводине“.

 

Гастро-туристички водич „Укуси Војводине“ објављен је уз подршку Привредне коморе Војводине, која дугогодишњом подршком потврђује да препознаје значај промоције војвођанских произвођача и угоститеља у земљи и ван ње.

 

Извор: Туристички цвет/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 12 јун 2019 12:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија