Кућа Добрих Вести

Login

Радионица “Хајде да ширимо осмехе са звезда”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mimolandndndnd44434343У књижари Академија (Папирна крила) у Кнез Михајловој улици, у недељу 16. јуна 2019. одржаће се радионица под називом “Хајде да ширимо осмехе са звезда” у оквиру промоције књиге “Mimoland by the Flying Fairy"  а која ће велику и малу децу подсетити на врлине које носимо у својим срцима.

 

Више информација о књизи и концепту “Welcome to Mimoland" који кроз тематику авијације промовише људске вредности, можете пронаћи на ОВОЈ Фејсбук страници и на веб сајту ОВДЕ.

 

 

Радионица је конципирана из три активности:

 

1. Промоција књиге кроз читање са аутором књиге: Јасном Драгојевић - “Вилом”.

2. Радионица цртања кроз дружење са илустратором књиге и аутором књиге: Аном Григорјев и Јасном Драгојевић - “Вилама".

3. Радионица певања кроз дружење са дечијим аниматором: Барнимиром Росићем - "Летећом Гитаром”.

 

Кроз споменуте активности у циљу ослобађања од различитих страхова (кроз тематику ослобађања страхова од летења авионом) третираће се врлине: толеранција, пријатељство, вера у сопствене и туђе потенцијале, даривање, док ће суграђане бити исцртани плавом бојом и позвани да овим симболом пошаљу поруку љубави и мира целом свету, попут поруке коју су деца и грађани општине Мионица послали 9. 6. 2019. са Трга Војводе Живојина Мишића у Мионици.

 

Добродошли сте да се са својим породицама, малишанима и пријатељима придружите овој “плавичастој” магији Виле чаробних крила и радосне дружине добрих вилењака.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 14 јун 2019 14:39

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија