Logo
Одштампајте ову страницу

Књига која ће вам помоћи да разумете свет око себе: Окружени идиотима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

okruzenidiotimaВулкан издаваштво представља књигу Окружени идиотима, која ће вам се допасти чак и ако нисте пасионирани љубитељи популарне психологије.

 

У забавном и истовремено мудром штиву пронаћи ћете корисне савете како да се ускладите са људима који нису слични вама.

 

Ако често имате осећај да сте окружени идиотима, књига Томаса Ериксона ће вам помоћи да боље разумете свет око себе. Написана на забаван, духовит начин, веома је инспиративна и открива како да се ускладите с партнером, колегама, рођацима, комшијама... Помоћу ње, схватићете људско понашање и размишљање у одређеним ситуацијама.

 

Поред сјајног описа различитих типова личности, подељених према бојама које осликавају њихов карактер, Томас Ериксон успева и да забави и насмеје читаоце. Кад будете разумели психологију сваког типа личности, лакше ћете комуницирати чак и са људима који се доста разликују од вас. Самим тим, живот ће вам постати лепши и једноставнији.

 

Аутор Томас Ериксон рођен је 1965. године у Шведској.

 

Стручњак је за друштвене комуникације, персонални тренер, предавач и писац. Протеклих двадесетак година обучавао је више од пет хиљада извршних директора и менаџера како би постали боље и делотворније вође. Један је од најпревођенијих шведских аутора.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 26 јун 2019 12:18
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015