Logo
Одштампајте ову страницу

Зен: Једноставно срећан живот

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zengajbicaУ књизи Зен: Једноставно срећан живот прослављени будистички свештеник Шунмјо Масуно открива како уживати у животу. Сазнајте дуго скриване тајне будистичких мистика и далеке источњачке филозофије. Једноставни и лако примењиви савети помоћи ће вам да улепшате животну свакодневицу.

 

Ако свет не функционише онако како сте замислили, можда је најбоље да промените себе. Тада ћете изаћи на крај са чим год да се суочите, лагано и без тешкоћа. Зен чине навике, идеје и савети. Он је ризница дубоке, а опет једноставне мудрости. Ова књига у издању Вулкан издаваштва говори о једноставном животу, у зен-стилу, и може је читати ко год пожели. Зен: Једноставно срећан живот доноси будистичке поуке и приказује нам источњачку филозофију у њеном најједноставнијем и најпримењивијем облику.

 

Шунмјо Масуно је врховни свештеник једног будистичког храма у Јапану старог четиристо педесет година. Вишеструко је награђиван дизајнер зен-башта за клијенте широм света и професор еколошког дизајна на једном од водећих факултета уметности у Јапану. Држи предавања широм света, укључујући и она на Факултету ликовних уметности у Кембриџу, Универзитету Корнел и Универзитету Браун.

 

Књига је изашла у "режији" Вулкан издаваштва.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 11 јул 2019 13:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015