Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за излагање у галеријским просторима Културног центра Панчева

Оцените овај чланак
(2 гласова)

KulturnicnetaraКонкурс је отворен до 30. 09. 2019. године и то за ауторске, самосталне и групне изложбе,мулитимедијалне пројекте и програме.

 

На конкурсу предност имају иновативни пројекти који се нису већ реализовали у нашим галеријским просторима. Моле се уметници који су излагали у нашим просторима у периоду мањим од пет година, да се нејављају на конкурс. Пожељно је да се пројекат, са којим се конкурише, не излаже у другим галеријским просторима текуће године.

 

Галерија обезбеђује:

 

1. галеријски простор – НА РАСПОЛАГАЊУ СУ ТРИ ГАЛЕРИЈСКА ПРОСТОРА: Галерија савремене уметности, Галерија Милорада Бате Михаиловића или Фоаје Културног центра Панчева

2. стручну помоћ при поставци

3. ПР активност

4. доступну техничку опрему (20 постамената, 2 тв плазме, 2 пројектора)

5. каталог и плакате

 

За конкурс је неопходно поднети:

 

1. Концепт уметничког пројекта и технички опис (димензије радова, материјал, технички, материјални и људски ресурси) до 2.000 карактера - У ВОРДОВОМ ДОКУМЕНТУ

 

2. Визуелну документацију / до 10 репродукција радова који се предлажу за изложбу са назначеним димензијама, техником и годином настајања (материјал може бити на фотографијама или на ЦД-у, у ЈПГ формату, резолуција 300дпи) СЛАТИ ПРЕКО ВЕТРАНСФЕРА.

 

3. Радну биографију и контакте (адреса, телефон и е-маил) до 2.000 карактера

 

Уметници се обавезују да ће реализовати пројекат који је прихваћен на конкурсу. Уколико аутори знатно промене одобрени пројекат, галерија задржава право да не прихвати измене. Аутори су дужни да најкасније недељу дана по завршетку излагачког термина подигну своје радове из простора галерије.

 

Конкурсну документацију са назнаком ЗА КОНКУРС обавезно доставите на мејл или поштом на адресу:

Галерија савремене уметности Панчево

Војводе Живојина Мишића 1

26000 Панчево

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Конкурсна документација се не враћа. Пројекте разматра Уметнички савет Галерије савремене уметности Панчево и даје предлоге по просторима. Савет има право да одређени број термина да уметницима по позиву.

 

О резултатима конкурса бићете обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 01 август 2019 15:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015