Logo
Одштампајте ову страницу

Индонежанска пијаца на Калемегдану

Оцените овај чланак
(3 гласова)

indonezanskapijacaaaaaaaaОрганизација JUNGLE TRAVEL-НЕОБИЧНА ПУТОВАЊА у сарадњи са Амбасадом Индонезије у Београду организује ново издање Индонежанске Пијаце која ће се одржати 31. августа на Београдској Тврђави у Рову код Војног Музеја у оквиру „Kalimantan Wonderland“ концепта, са почетком у 17 часова.

 

Индонежанску пијацу је прошли пут посетило преко 3 000 посетилаца, а и ове године ће УЛАЗ бити бесплатан.

 

Гости ће имати прилке да уживају у многобројном културном и музичком садржају који ће им пренети чари Индонезије и њене покрајне Калимантан.

 

На главној бини се очекује наступ плесних група које ће представити традиционални плес са Калимантана који ће публику кроз музику и игру увести у причу егзотике и источњачке традиције Индонезије.

                                                 

Поред плесног перформанса посетиоци ће моћи да обиђу и бројне садржаје који су намењени за све узрасте: food corne, галерија слика, пијаца накита, видео презентације, дечији кутак, плесне школе, подела вредних награда, хуманитарне акције, промовисање стипендија итд.

 

 dzulijannnnnnn

 

Улаз на Индонежанску пијацу биће бесплатан за све посетиоце, док ће се од 23 часа улаз за Julian Jeweil & Technasia/ Kalimantan Wonderland/31.August наплаћивати регуларно.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 27 август 2019 20:35
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015