Logo
Одштампајте ову страницу

Туристичка манифестација „Дани лудаје”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

daniludajeТуристичка манифестација „Дани лудаје” одржаће се од 19. до 22. септембра 2019. године у Кикинди.

 

Манифестација је нераскидиви део традиције и препознатљив симбол града. Својим развијањем, од скромне градске приредбе, створена је манифестација која промовише све туристичке, али и привредне и културне потенцијале Града Кикинде, као и вредности севернобанатске средине не само у нашој земљи, него и у иностранству. Манифестацију посети више десетина хиљада гостију из земље и иностранства.

 

Манифестација током четири дана нуди мноштво догађаја. У највећој гостинској соби Eвропе тих дана нађе се Банатски фруштук где могу да се пробају специјалитети нашег краја, културно-уметничка друштва приказују свој програм, а маскирани предшколци направе праву атракцију када њих више од 500 продефилује градом обучени у плодове јесени. Неизоставни су и вечерњи концерти који употпуњују програм манифестације. Оно што чини срж манифестације јесте мерење најтеже и најдуже лудаје.

 

Током конференције можете сазнати шта су Kикинђани ове године спремили за своје госте и све оне који пожеле да за време трајања манифестације буду део ове интересантне приче.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 10 септембар 2019 15:36
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015