Logo
Одштампајте ову страницу

Kонференција о музици од 2. до 4. октобра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

indireketktktkktktБајага, Гиле из Електричног Оргазма, Александра Ковач, Душан Ковачевић – директор Еџит фестивала, Детлеф Сцхњарте – оснивач легендарног Реепербахн Фестивала, директор комуникација Импале Дидиер Госсет, Фабиан Стилке из Универсал Мусиц-а, фронтмен састава С.А.Р.С. – Жарко Ковачевић, Борис Властелица (Репетирор), Реља Миланковић (Bassivity), Marko Gramophonexie, Буч Кесиди, Исказ, Страy Догг, Зоран Вуловић Вуле из концертне агенције Long Play, само су неки од 59 предавача из света музике који ће учествовати на Индирект конференцији која се одржава у склопу Индирект фестивала, од 2. до 4. октобра.

 

Конференција ће се одржати у простору Београдског маркета, а улаз је слободан, док ће се концерти више од 38 извођача, међу којима су и Бојана Вунтуришевић, Марчело, Ана анд Тхе Цхангес, Детоур, Порто Морто, Љубичице и Туристи и многи други, одржати на десет локација у Београду: Електропионир, Београдски маркет, Спрат, Дом омладине Београда, Божидарац, Полет, Yуговинил и клуб Кнап, уз додатне тајне локације.

 

Са концертом групе Детоур  предвиђено је и отварање фестивала.

 

Међу темама које ће Индирект конференција ове године обрадити су ауторска права, ПР и друштвене мреже за музичаре, медији и комуникације, дигитална дистрибуција музике, издаваштво, заказивање концерата и турнеја, писање пројеката, али и видљивост жена у музичкој индустрији.

 

Посебно се издвајају три Keynot интервјуа као посебне програмске целине. Тако ће се о 20 година Егзита разговарати са његовим оснивачем и директором Душаном Ковачевићем, а о међународним турнејама и менаџменту бендова као што су Дубиоиза Колектив и Manu Chao. Разговараће се са Loginom Kochishkim, док ће о једном од највећих светских showcase фестивала - Reeperbahn Фестивалу, причати са његовим оснивачем - Detlefom Schwarteom.

 

Званичан streaming партнер конференције je Xplore Music, нова музичка апликација коју је лансирао Vip mobile. У специјално дизајнираном Xplore corneru сви посетиоци ће моћи да се друже, одржавају сатанке, раде, али и да пробају Xplore music апликацију. После сваког панела предвиђено је дружење са предавачима у посебној конференцијског Xplore music Networking зони. Осим тога, сваког дана на истом месту ће бити организоване посебне програмске целине: упознавање са новинарима, са издавачима и организаторима музичких фестивала и концерата из региона.

 

Партнери овогодишњег фестивала су: Гете институт Београд, Vip mobile - Xplore music, Universal Music, Impala – асоцијација независних издавача Европе, RUNDA – регионална асоцијација независник издавача Балкана, Balkan Rock, Inbox, Huge Mediа и Контра, док се фестивал организује уз финансијску подршку СОКОЈ-а.

 

Организатор фестивала је Ammonite уз подршку концертне агенције Long Play.

 

Комплетан програм конференције потражите ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 28 септембар 2019 23:27
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015