Logo
Одштампајте ову страницу

Гостовање др Питера Свона: Да ли ће 2020 бити најпозитивнија година у историји живота?

Оцените овај чланак
(3 гласова)

SVONNNNNПознати доктор Питер Свон који је у своју светску турнеју уврстио и Београд, гостоваће у четвртак са почетком у 19 часова у Општине Стари град (Македонска 42) где ће говорити о позитивним променама у свету, као и о његовом истраживању које документује да ће следећа, 2020. година бити најпозитивнија година у нама познатој историји живота на земљи.

 

Знање које нам доноси Др. Свон изазива велико одушевљење и ентузијазам код свих полазника и стручњака и лаика. Одушевљење долази из откривања увида у суштинску, целовиту вредност интелигенције природе, чиме све постаје једноставно и разумљиво и лако применљиво у пракси.

 

Овом приликом, присутнима ће се обратити и Боб Рот, аутор романа Моћ медитације.

 

У питању је изванредан приручник који на једноставан начин уводи и оне којима је цела прича о медитацији нешто сасвим ново у технике које им могу олакшати живот.

 

Данас нико није поштеђен стреса, који се шири попут злокобне епидемије.

 

Не постоји ниједан званични лек који може да помогне, али постоји нешто што помаже да се савладају животни изазови − технике трансценденталне медитације. Рот разлаже науку која стоји иза трансценденталне медитације на нови, савршено приступачан начин.

 

Без трикова и мистике, његова књига нуди јасно објашњење како да умирите ум и тело.

 

Аутор овог невероватног приручника, један је од најискуснијих и најтраженијих учитеља медитације на свету.

 

Протеклих четрдесет и пет година уводио је у трансценденталну медитацију хиљаде људи.

 

Веома га цене и поштују холивудске звезде које имају само речи хвале за њега. Тренутно обавља функцију извршног директора Фондације Дејвид Линч, а такође руководи Центром за лидерске перформансе. Боб је домаћин више радијских емисија и често говори о науци о медитацији на великим светским скуповима.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015