Logo
Одштампајте ову страницу

Хакатон за средњошколце

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bringonУдружење студената информатике ФОНИС по други пут организује Хакатон за средњошколце, 24-часовно такмичење на коме ће средњошколци покушати да креирају најбоље решење на задати проблем коришћењем неких од савремених ИТ технологија.

 

Са тим технологијама ће се делимично упознати на радионицама осмишљеним тако да такмичарима пруже добру основу за сам Хакатон.

 

Пријаве су отворене за све средњошколце и трајаће до 10. новембра.

 

Желимо да подигнемо ниво свести међу средњошколцима о значају алгоритамске писмености, те да их подстакнемо на активније деловање у смеру развијања и популаризације алгоритамске писмености, илити, конкретно програмирања.

 

У циљу промовисања овог пројекта, молимо да нас обавестите да ли постоји могућност да остваримо сарадњу и да постанете медијски партнер на нашем пројекту. Сврха је информисање средњошколаца о пројекту и начину пријаве, а сматрамо да је Ваш сајт погодан медиј за циљну групу са којом желимо комуницирати. Пригодно би било да објавите кратку објаву на некој друштвеној мрежи или сајту.

 

Заузврат, Ваш лого био би истакнут на нашим друштвеним мрежама као медијски партнер.

 

У прилогу вам шаљемо потребан материјал. Осећајте се слободним да нас у било ком тренутку контактирајте уколико су Вам потребне додатне информације, а већину можете наћи на сајту ОВДЕ.

 

Унапред смо захвални на одговору и надамо се успешној сарадњи.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 октобар 2019 11:48
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015