Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за медије и организације цивилног друштва које се баве медијима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

usaidkonkursssssssУСАИД Пројекат јачања окружења за одрживост медија отворио је нови позив који је намењен медијима и организацијама цивилног друштва које се баве медијима.

 

Позив је отворен од 1. новембра 2019. до 30. септембра 2020. године.

 

Подршка је намењена развоју пословних модела и унапређењу пословања, као и активностима јавног заговарања за побољшање пословног окружења и одрживости медија у Србији.

 

Заинтересовани могу да аплицирају за:

 

Техничку подршку за унапређење рада медија и развој нових бизнис идеја (развој стратешких планова, организовање различитих тренинга, обука, менторстава, ИТ подршка, правна/финансијска/административна помоћ и слично).

 

Помоћ из Фонда за брзу подршку (укључује набавку опреме, лиценци, софтвера, средства за валидацију бизнис идеје, спровођење истраживања тржишта, промотивне активности, као и друге видове једнократне подршке мањег обима).

 

Директан грант за развој новог пословног модела и/или активност јавног заговарања за побољшање пословног окружења за рад медија.

 

Детаљан опис услова, видова подршке и начина аплицирања налази се на сајту IREX-a.

 

Извор: Кућа добрих вести/Dijalog.net


Последњи пут измењено петак, 08 новембар 2019 15:25
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015