Logo
Одштампајте ову страницу

Расписан конкурс за Star Venture програм

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NamestajajjajaРасписан je конкурс за za Star Venture програм намењен стартапима и малим и средњим бизнисима.

 

Пријаве за програм су отворене до 1. децембра.

 

Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) расписала је конкурс Star Venture програм намењен малим и средњим бизнисима, као и еарлy-стаге стартапима.

 

Циљ програма је да перспективни стартапи скалирају и унапреде свој бизнис и то кроз повезивање са регионалним акцелераторима како би кроз менторске сесије и помоћ при стратешком развоју пословања унапредили екосистем. Програм се тренутно реализује у Египту и Јордану, у плану је ширење и на западни Балкан, а наредних година и на остале регионе у оквиру којих послује ЕБРД.

 

Изабрани стартапи имаће прилику да кроз програм који ће трајати 18 месеци стекну адекватна знања и повежу се са међународном мрежом купаца и партнера. Стартапима ће бити омогућено да науче више о стратегији и планирању, прикупљању финансија, менаџменту, заштити интелектуалне својине и лиценцирању, маркетингу, комуникацијама, дигитализацији, људским ресурсима и многим другим корисним лекцијама за развој бизниса.

 

Право да се пријаве имају сви стартапи који постоје до две године, имају регистрован бизнис, чији промет не прелази милион евра и који има перспективу да уз менторску помоћ постане конкурентан не само на домаћем, већ и глобалном тржишту.

 

Пријаве и рокови

 

Сва питања у вези са пријавом на конкурс можете послати на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 1. децембра. Прва селекција биће обављена до 9. децембра, а сви тимови који буду изабрани у други круг ће 16. децембра имати pich пред потенцијалним инвеститорима и члановима ЕБРД-а. Имена компанија које ће од фебруара наредне године имати прилику да кроз 18 месеци прођу кроз овај програм биће објављена 20. децембра.

 

Извор: Кућа добрих вести/Стартит


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015