A+ A A-

Концерт Музика Анђела

Оцените овај чланак
(2 гласова)

andjelimuzikaaaaaaaХуманитарни Концерт ,,Музика Анђела", чији је сав приход од продаје улазница намењен Дечијој клиници у Тиршовој, одржаће се 11. децембра у 19 часова у Позоришту на Теразијама. Позивамо све наше читаоце и њихове пријатеље да се и ове године придруже овој мисији хуманости.

 

Са благословом Његове Светости Патријарха Иринеја и благословом Његове Светости Патријарха Илије из Грузије, концертом Музике Анђела представиће се око 150 деце, младих музичких талената из нижих и средњих музичких школа Србије и њима ће се придружити 28-оморо деце из Грузије.

 

Музика Анђела - је концерт деце  музичких талената Србије, а одржава се под покровитељством Министарства за Културу. Сви његови чланови су већ освојили  по неколико првих међународних и домаћих награда. Млади таленти, упркос томе што имају мало година, у свом срцу носе хуманост и велику мисију у жељи да помогну другарима - својом игром и песмом. Они су истински мали Амбасадори великог срца.

 

У првом делу концерта представиће се деца таленти Србије, а у другом делу својом игром и песмом наступиће деца из Грузије. На паузи ће посетиоци моћи да погледају изложбу православних икона Виолете Бурић, као и изложбу неколико сликара из Перо Арт Центра.

 

Сви концерти Музике Анђела су хуманитарни и приход од продатих улазница донира се Дечијој клиници у Тиршовој.

 

Цена улазница је 600 динара и 400 динара. Улазнице се могу купити на благајни Позоришта на Теразијама од 1. децембра.

 

Свој долазак на овај концерт потврдило је доста медијски познатих људи из света дипломатије, политике, спорта и уметности.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 04 децембар 2019 16:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани