Logo
Одштампајте ову страницу

Представа „Кад неко зазвони“ на репертоару КЦ „Чукарица“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

MGggggКомад „Кад неко зазвони“, француског писца Андреа Пола Антоана, биће изведен на Малој сцени Културног центра „Чукарица“ у четвртак, 12. децембра са почетком у 20 часова.

 

„Кад неко зазвони“ је прича о изненадном сусрету двоје људи, након којег њихови животи више никада неће бити исти. Ова психолошкa дуодрама, пуна неочекиваних преокрета, на један духовит начин проговара о човековој слободи и поставља питање: Живимо ли заиста онако како желимо, или смо постали робови сопствених живота?

 

„Сматрате ли да је нормално да једна птица, један лептир, један миш, мрав, имају права да иду куд им се свиди, и кад зажеле, а да ја, човек, и ви, жена, на то немамо право?“

 

Представа је настала као мастер рад тадашњих студената Факултета савремених уметности, Анђеле Рајић и Николе Угриновића, под менторством Божидара Ђуровића, редовног професора, који је и режирао ову представу, и коменторством доцента Хаџи Ненада Маричића. Премијерно извођење имала је 29. јуна 2018. године, на сцени Раша Плаовић, у Народном позоришту, у Београду.

 

Цена карте је 400,00 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 10 децембар 2019 12:01
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015