Кућа Добрих Вести

Login

Новогодишњи вашар на Београдском сајму од 14. до 30. децембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

novogodisnjivasarrrrrrЛегендарни Новогодишњи вашар, део већ 59 година дуге предновогодишње свечарске традиције Београдског сајма, почиње у суботу 14. децембра. Посетиоци свих узраста моћи ће да уживају у незаборавној атмосфери која најављује предстојеће празнике, радост и опуштање.

 

Чувени Луна-парк, највећи забавни парк овог типа и активан у ово доба године на читавом Балкану, радиће од 14. па све до 30. децембра 2019. године, у хали 1 Београдског сајма, сваког радног дана од 13 до 20 часова, а викендом од 10 до 20 часова.

 

Чак 37 објеката - рингишпили, лавиринти, вртешке, играонице, тобогани и друге игре за подизање адреналина - биће спремно да удовољи свакој врсти интересовања и жељи за врхунском забавом. Посебан овогодишњи ексклузивитет је рингишпил висок невероватних 30 метара, који ће кориснике винути до саме куполе грандиозне хале 1.

 

Уз игру и забаву, посетиоци ће имати могућност куповине новогодишњих поклона, пригодних играчака, сувенира и различите друге робе широке потрошње, и то по празничним ценама. Биће им на располагању различите угоститељске услуге, роштиљ или слаткиши, а све то заједно озбиљна је инспирација за све који би да се забаве сами, али и за читаве породице. Бројна изненађења и јединствена чуда у овој врсти забаве у стању су да и оне најодважније доведу пред озбиљна искушења.  

 

Предновогодишњи празнични угођај у кругу Београдског сајма употпуниће и високотехнолошки забавни парк "Старленд", такође највећи своје врсте у региону, смештен у халама 8 и 9, а отворен 365 дана у години. Радним даном од 12 до 22 часова, а викендом од 10 до 22 часа, ово врхунско забавиште, намењено такође свим узрастима и афинитетима, нуди преко 300 апарата за игру и разоноду, широк спектар популарних забавних садржаја, од билијара, пикада, стоног хокеја и фудбала, зона са песком, двораца са тобоганима или караока, до ВР машина последње генерације, "ролинг аутомобила", аркадних игара, сударача и сл.

 

Најзад, они који би да претпразничку атмосферу искористе у шопингу, моћи ће да се опусте у тржном центру "Сајам", бившем "Базару", у хали 11 Београдског сајма. Текстил, козметика и други артикли, често најтраженији и са ценама најприступачнији управо у претпразничко време, прилика су која се не пропушта. Радно време ТЦ "Сајам" је од 10 до 20 часова сваког дана, укључујући суботу и недељу.

 

У време Новогодишњег вашара, од 14. до 30. децембра, улаз је бесплатан, а коришћење садржаја се наплаћује. Цена паркирања у кругу Београдског сајма је 150 динара по сату.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 12 децембар 2019 21:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија