Кућа Добрих Вести

Login

Премијера представе „Прљави Фред“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dadovvvvverererПремијера представе “Прљави Фред“ ће се одржати 13. децембра (петак) у 20 часова у Омладинском позоришту ДАДОВ (Београд, Десанке Максимовић 6/1), најавио је Мађарски културни инститиут "Collegium Hungaricum".

 

Капетан Прљави Фред насловно је дело авантуристичке трилогије, чији аутор Јене Рејте је (под псеудонимом П.Ховард) један од најплодоноснијих мађарских писаца 20. века. Дело обилује феноменима попут замене идентитета, вишеслојним заплетима у радњи, тајнама, сплеткама и смицалицама које прелазе и на сцену, увлачећи нас у неодољиви свет непрегледних океанских пространстава.

 

У основи ове представе је преиспитивање себе и сопствених слабости кроз које нас спроводи интригантна палета ликова, саздана од најгротескнијих и потпуно ишчашених карактера, али и оних врло могућих и реалних који су метафоре храбрости, честитости, човечности. Ипак, сви они у себи имају и светлу и мрачну страну, које се виртуозно смењују, понекад врло саркастично и неочекивано.

 

Овај позоришни спектакл, проткан елементима фантастике, мистерије, вестерна, стрипа и егзотичног путописа, води нас у свет маште који је на тренутак стварнији од свега нама познатог.

 

Карте се могу купити на благајни позоришта или пре представе.

 

Цена карте износи 250 РСД.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 12 децембар 2019 14:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија