Кућа Добрих Вести

Login

Концерт Лене Ковачевић у Београду на Тргу Републике 27. децембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

LenaaaadkjkjkjfkdfdПосле веома запажених наступа у Немачкој, Италији и у Србији, Лена Ковачевић одржаће концерт пред београдском публиком у петак 27. децембра 2019. у 20 часова у оквиру манифестације “Београдска зима”, у организацији ЦЕБЕФ-а.

 

Публику очекује атрактиван програм сачињен од синглова за које је Лена ове године номинована за Мusic Awards – МАC награде, као и од програма који је извођен у иностранству. Лена ће са својим бендом извести и хитове „Kафe”, “Пожури”, “Само да ми је”, “Дубине”,...

 

Певачица и композитор Лена Ковачевић дипломирала је на престижном музичком конзерваторијуму у Амстердаму. Објавила је три високо тиражна албума за домаће тржиште и регион, као и неколико синглова за инострана тржишта, међу којима се издваја сингл “Kафе” који се емитује на радио станицама у Немачкој, Аустрији и Француској.

 

Лена наступа у бројним концертним дворанама широм света и једина је особа из региона која је била гошћа на БРИТ Ањардс, додели британских музичких награда, у Лондону у О2 Арени.

 

Лена се сматра једним од најважнијих музичара нове генерације, каријеру је започела 2004. године турнејом са краљевским холандским оркестром.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 24 децембар 2019 13:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија