Кућа Добрих Вести

Login

Недеља магије у Новом Саду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

nedeljamagije343434У Леденој шуми (Дунавски парк) у Новом Саду, у понедељак је почела Недеља магије, а сви програмски садржаји биће у знаку хуманитарне акције у оквиру које ће део прихода од изнајмљених клизаљки бити дониран у сврху лечења шестогодишњег дечака Kосте Петковића.

 

Недеља магије биће отворена изложбом „Магија је свуда око нас“, фотографкиње Јоване Рикало која ће бити постављена у салетли Дунавског парка од 23. децембра до 5. јануара. Јована Рикало је препознатљива по јединственој естетици свог фотографског израза, а изложбом у Леденој шуми ће посетиоцима приближити лични свет магије који у фокус ставља зиму, лепоту суреалног и снагу женске лепоте.

 

У среду на програму посетиоце од 13 часова очекује позоришна представа за најмлађе „Ударна вест“ у извођењу трупе „Враголани“. Од 18 часова ће на централној музичко-сценској бини Ледене шуме, наступити познати новосадски мађионичар Воларе који ће публици представити свој илузионистички шоу са јединственим ефектима магије, али и уз учешће неколико асистената и саме публике.

                                                                 nedeljaprogram34343434

 

У четвртак у салетли Дунавског парка од 18 часова наступиће комичар Срђан Олман који ће публици представити свој „stand up“ шоу.

 

Загревање за викенд нам доносе Хаос аниматори који ће наступити у петак од 19 часова са својим „Свила и ватра“ перформансом.

 

У суботу од 11 часова, домаћини дружења у Леденој шуми су познати Дизнијеви јунаци које нам доносе врхунски аниматори из „Play Room“ играоница.

 

Од 15 до 17 часова посетиоци ће и овог викенда моћи да учествују у креативној празничној радионици „Радост нам стиже“ коју ће водити креативни тим педагога и психолога из Дечијег села из Сремске Kаменице. Сви полазници ће на овој радионици имати прилику да креирају своје празничне честитке, украсе и поклоне. Истовремено деца из Дечијег села „Др Милорад Павловић“ ће имати и хуманитарну продајну изложбу рукотворина која ће током оба дана викенда бити уприличена у Леденој шуми.

 

Вечерњи програм у суботу биће употпуњен и музичким наступом састава „Duo Nomadico“ који ће наступити на централној музичко-сценској бини од 19 часова. „Duo Nomadico“ својим репертоаром приближава емоције кроз музику руских Рома која је широј публици позната по филму „Цигани лете у небо“. Наступ двојца који чине Неда Носовић (вокал и гитара) и Иван Сеничић (гитара) обилује снажним емоцијама, бунтом и меланхолијом који по правилу, публику не оставља равнодушном.

 

У недељу од 11 часова домаћини дружења у Леденој шуми биће новосадски Хаос аниматори, а у поподневном термину, од 15 до 17 часова ће бити настављена и радионица „Радост нам стиже“ коју ће водити креативни тим педагога и психолога из Дечијег села из Сремске Kаменице.

 

Затварање програмске Недеље магије биће обележено у недељу, наступом дечијег хора „Бубамаре“ из Бечеја, који ће наступити на централној музичко-сценској бини од 18 часова.

 

Програм можете пронаћи на сајту организатора.

 

Извор: Кућа добрих вести/NSuzivo


Последњи пут измењено среда, 25 децембар 2019 11:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија