Logo
Одштампајте ову страницу

Најбољи етно џез у Београду следећег викенда

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vasilhadzimanovvvv343434Највећи етно џез пијаниста Србије Васил Хаџиманов и највећи етно џез саксофониста Русије Олег Кирeјев (Oleg Kireyev) наступиће заједно 18. јануара на сцени клуба Soul Society где ће извести џез композиције у непоновљивим аранжманима, прожете руским и српским традиционалним мелосом.

 

Идеја пројекта заснива се на стваралаштву Васила Хаџиманова и Олега Кирејева.

 

То је потпуно ново читање најбољих ауторских композиција представника савремене балканске и руске џез сцене.

 

Све што волите у стваралаштву Васила Хаџиманова, све што је вредно пажње, донеће нови звук саксофона руског музичара. Свестрано, харизматично и на потпуно нов начин. Са своје стране, Васил ће унети нове боје и балкански ритам у композиције које је написао Олег Киреyев. Више традиционалног колорита у џез класику.

 

Музичари су изабрали своја омиљена ауторска дела која на најизразитији начин показују њихово мајсторство и таленат.

 

Руски џез и балкански фјужн – тако би у пар речи могло да се опише усмерење програма коју ће музичари представити не само љубитељима џеза, већ и свим поштоваоцима сјајног и садржајног звука.

 

Олег Киреyев и Васил Хаџиманов су заједно кренули да истражују спој традиционалне музике и популарних песама што је резултирало настајањем новог пројекта руско-српског џеза.

 

Улаз: 500 динара

 

Врата клуба се отварају у 22 сата, резервације важе до 22.30 часа.

 

Карте можете купити преко сервиса Tickets.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015